1 min read

Soms werkt excel gewoonweg niet meer.

By Wouter van de Westelaken on Mar 17, 2020 1:00:00 PM

Weet u het nog? Toen u net uw bedrijf startte en avonden achtereen aan uw keukentafel zat te 'Excellen'? Klantenkaarten maken, factuurtemplate ontwerpen en processen uitschrijven. 

Waarom zou je dure software kopen? Werkt prima toch zo..... 

Uw bedrijf groeit, er komen meer klanten en zelfs medewerkers. Hierdoor heeft u juist helemaal geen tijd meer om veel administratief werk te doen. Dit is HET moment waarop een ERP systeem interessant voor u wordt. U hoeft niet een beursgenoteerde miljoenenfirma te zijn.

Sterker nog, dit is het perfecte moment. Kies een ERP systeem dat is geschikt voor uw bedrijfsomvang en sector waarin u actief bent. Ga daarnaast met een geschikte Partner in zee die uw systeem zodanig inricht dat het geruisloos meegaat met uw aankomende bedrijfsgroei. 

Kies voor ABC E Business!

" Het is onze missie om te zorgen dat jij werkt met ERP-software die wel voldoet aan al je wensen, meegroeit met jouw ambities en al jouw bedrijfsprocessen volledig automatiseert. Hierdoor kan jij gemakkelijker, leuker en efficiënter werken." (Aldus Emile Peels, Directeur van ABC E Business)

"Microsoft Dynamics 365 Business Central is hét ERP-softwarepakket dat zorg draagt voor optimale efficiëntie van je bedrijfsvoering. Met de toevoeging van apps kan je de software volledig afstemmen op jouw persoonlijke situatie." 

Kijk ook eens op https://www.abcebusiness.nl/branches